Lakkrens/polering

Lakkrens og Polering

 

 

 

Lakkrens/rubbing er blant de mest krevende jobber som kan utføres på bilens lakk. Disse jobbene betyr i hovedsak at et tynt lag av lakken slipes bort for så å pusses opp igjen. Denne metoden å behandle lakken på er meget effektiv for å fjerne riper og matt lakk. Og etterlater en tilnærmet «nylakkert» overflate.

 

Vel og merke er dette når arbeidet blir utført medkunskap og erfaring. Maskiner, poleringsputer og kjemikalier som brukes er en grov kavalitet og vil kunne gjøre stor skade ved feil bruk. Ofte sees hologrammer og kjøregater i lakken som et resultat av feil bruk av utstyr og midler.

 

Feil og unødvendig bruk av rubbing compounds vil etterlate bilen matt og glansløs. Kanskje værre enn før den ble behandlet .

 

Slike behandlinger er ofte det man får om man leverer bilen hos bilvasker som tilbyr meget lave priser. Husk man får hva man betaler for. vær sikker på at din bil får rett behandling. Kom innom for konsultasjon og pris tilpasset din bil.

 

 

POLERING

 

I henhold til de store bensinstasjonkjedene er det mulig og polere bilen mens du tar en børstevask. I hovedsaken er deres «polering» en væske som sprøytes på bilen for at væske skal renne fortere av bilen, slik at lakken ser behandlet ut. Vi mener at dette er feil og direkte villedende markedsføring da man for å oppnå en polert effekt må fysisk berøre overflaten men en polerende svamp/pute/duk eller lignende.

 

Hos oss vil en polering si en behandling av lakken for å oppnå en blank og beskyttende overflate. Vi avfetter først bilen for å rense bort asfalt og andree substanser som sitter i porene, deretter svampes bilen for å fjerne overfladisk skitt. Etter tørking blir lakken behandlet med riktig type poleringsmiddel, alt etter lakkens tilstand og eiers ønske. Polering kan være en ett stegs behandling, evt en mellombehandling etter lakkrens/rubbing og lakkforsegling. Uansett vil denne behandlingen fjerne småriper og matthet i lakken slik at bilen ser adskillig bedre ut. Vi anbefaler å polere bilen halvårlig for å beskytte mot vinterens salt og skitt. Husk at bilen ikke kan bli overbehandlet. Behandlingen vil variere i omfang etter ønske fra eier og om resultat og lakkens tilstand.

 

 

Kontakt oss for et korrekt tilbud til deg og din bil.

 

 

 

 

Copyright 2014 © All Rights Reserved Moss Glass og Bilpleie AS tlf 97979701